REFERENCIÁK

Napelemes rendszerek - képek

Autó Kákonyi Kft. 10 kWp
Gépforg 2000 Kft 17 kWp
Endler Faipari Kft. 10 kWp
Dunaszekcső Önkorm. Óvoda 3,9 kW
Dunaszekcső Önkorm. Óvoda 3,9 kW

Napelemes rendszerek -videó

Roszik Tamás, Dunavecse

Mint tudjuk, a hazai gyümölcsöknek nincs párja. Tamásék dunavecsei családi gazdaságukban nap, mint nap azon dolgoznak, hogy ízletes, magyar sárgadinnye kerülhessen mindenki asztalára. Mint sok fejlődő cég, így Tamásék energiahasználata is évről-évre növekszik, költségeik csökkentése érdekében döntöttek a napelemes rendszer mellett. 

A mintegy 52,8 kWp teljesítményű rendszert a telephelyükön található hűtőházra építettük, mely gyorsan meghozta nekik villamosenergia-felhasználásuk csökkentésében a várt eredményt.

Ismerd meg Tamás történetet

Edwin Oudejans a Maxima Kft., Vaskút


Edwin Oudejans a Maxima Kft. tulajdonosa Hollandiából Magyarországra érkezve gyorsan felfedezte az éghajlat előnyeit és a napenergiában rejlő lehetőségeket, ezért úgy döntött, kiaknázza ezt a lehetőséget virágkertészetének fejlesztéséhez és napelemes rendszer telepítése mellett döntött. A beruházást pályázat keretében valósította meg a tulajdonos. 
2019 nyarán telepítettük a a 40,7 kWp teljesítményű napelemes rendszert, ezzel jelentős csökkenést elérve a cég villamosenergia-felhasználásában.

 

Ismerd meg Edwin történetet

Csőke Antal, Bácsalmás

Gyorsaság, pontosság, megbízhatóság.

 

Ezeket emelte ki a közös munkánk kapcsán Csőke Antal, akivel több ízben is együtt dolgoztunk, hiszen mezőgazdasági vállalkozásának,  családi házának és gyermekei otthonának  energiaellátását is környezetbarátabbá és gazdaságosabbá tettük napelemes rendszerek telepítésével.

Gara község intézményei

Bölcsőde 5 kWp
Általános Iskola 5 kWp
Önkormányzat 4 kWp

Napelemes rendszerek Németországban

Németország Rehna
1000 kWp
Németország Rehna
1000 kWp
Németország Salzwedel
500 kWp
Németország Salzwedel
500 kWp

Energiahatékonysági beruházások

Hévíz Gyógyfürdő
Győri Hittudományi Főiskola
Baja Ifjúsági Szálló vízmegtakarítás