Pályázatok

Csökkentse hatékonyan energiaköltségeit vissza nem térítendő támogatásokkal!

Számos pályázati lehetőség kínálkozik mikro-, kis és középvállalkozások számára, akár energiaköltségeik csökkentésére, eszköz beszerzésre, ingatlan fejlesztésre, vagy egyéb beruházásokra gondolunk.

A vissza nem térítendő támogatások igénybevételével hatékonyan valósíthatja meg fejlesztési elképzeléseit, amelyek megtérülési ideje a pályázati forrásoknak köszönhetően lényegesen gyorsabb.

Oldalunkon olyan pályázati lehetőségekről olvashat, amelyekben egyéb fejlesztési lehetőségek mellett támogatott a megújuló energiák használata.

Pályázatíró partnerünkkel, jól szervezett háttérmunkával segítjük ügyfeleinket, hogy fejlesztési elképzeléseik valósággá váljanak, mindezt kiemelkedő szakmai tudással, magas színvonalon és ügyfélbarát módon!

Aktuális Pályázatok

(KAP-RD04A-RD04B-1-24)
(KAP-RD04a-RD04b-2-24)

A pályázat célja az élelmiszer-feldolgozás vállalati hatékonyságának növelése, a mezőgazdasági termékek értéknövelése és a piacra jutásának elősegítése technológiai fejlesztésekkel. Továbbá kiemelt cél az energia-önellátás növelése és az energiafüggőség csökkentése, mindezt környezetbarát technológiák alkalmazásával.

(KAP-RD01a-RD01c-1-24)

A „Kertészetek korszerűsítése, üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és postharvest fejlesztések támogatása” pályázat célja a növényházi termesztő kapacitás növelése, ehhez kapcsolódóan a termesztő felület növelése, a meglévő üveg- és fóliaházak korszerűsítése új, innovatív és környezetbarát termesztési és termelési technológiák elterjesztése.
Emellett kiemelt cél az energiafelhasználás hatékonyságának javítása is.

(KAP-RD01a-RD12-1-24)

Az ültetvénytelepítéshez kapcsolódó tevékenységek keretében támogatható az új gyümölcstermő-, gyógy-, aroma és fűszernövény-, borszőlő- és komló ültetvény telepítése és a meglévő ültetvények korszerűsítése, a műveléshez szükséges eszközök és gépek beszerzése

Az öntözési infrastruktúra kialakítására vonatkozó célterület pedig a termésbiztonság érdekében az ültetvények vízutánpótlását, a víztakarékos öntözési technológiák kialakítását, az öntözőrendszerek vízfelhasználásának optimalizálását, valamint új öntözővíz-rendszerek kiépítését támogatja.

Kertészeti üzemek megújításának támogatása (VP2-4.1.3.5-21)

(KAP-RD09b-1-24)

A növekvő piaci igények kielégítéséhez nélkülözhetetlen a díszkertész ágazat modernizációja, a termelési módszerek, a szolgáltatások színvonalának emelése. Ezért a KAP keretében megjelent a „Díszkertészeti ágazat kisvállalkozásainak támogatása” pályázat, amelynek segítségével a tervezett fejlesztések megvalósulhatnak.

Megjelent az Állattartó telepek fejlesztésének támogatása 

(KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-1-24) pályázat és az

Állattartó telepek megújításának támogatása 

(KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-2-24)

A pályázatok célja az állattartó gazdaságok versenyképességének fokozása, építési tevékenységekkel és az állattartáshoz szükséges eszközök, gépek, technológiák bevezetésével. További kiemelt cél a járványos állatbetegségek állattartó telepeken történő megjelenésének kockázatának csökkentése.

Kérje ingyenes pályázatfigyelési szolgáltatásunkat!