PÁLYÁZATOK

Az európai uniós pályázatok igénybe vételének alapfeltétele, hogy a vállalkozás vállaljon bizonyos energiahatékonysági fejlesztést. Könnyen belátható, hogy aki nem figyel ezekre a szempontokra, az komoly versenyhátrányba kerül konkurenciájával szemben.

Természetesen egy-egy épület tulajdonosát, üzemeltetőjét az érdekli, hogy mekkora befektetéssel, milyen megtérüléssel tudja energetikailag korszerűsíteni a meglévő épületét.
Azt pedig, aki a pályázati pénzt adja (  EU vagy a Magyar Állam ), az érdekli, hogy mennyi pályázati pénzzel mennyi szigorúan ellenőrzött széndoxid kvótához jut.

Cégünk által készített Energiakoncepció feltárja a veszteségeket, a lehetőségeket és sorrendbe állítja, mikor, és milyen jellegű beruházás mellett milyen eredmény érhető el .

Kimutatja a széndioxid csökkenés mértékét, amely feltétele az energetikai pályázatoknak.

Javasoljuk, hogy ne a pályázat kiírásakor kezdje el fejlesztési igényeit átgondolni és az ehhez kapcsolódó energetikai tanulmányt előkészíteni.

SEGÍTÜNK PÁLYÁZNI!

Szeretné megtermelni saját napelemes rendszerével vállalkozása villamosenergia igényét akár 30 évre és megtakarítani ezáltal évente akár több millió forintot?

Készen áll arra, hogy a vállalkozásának olyan megújuló energia forrása legyen, amelyhez most támogató segítséget is igénybe tud venni?

Milyen lehetőségek várnak Önre?
Ebben segítünk irányt mutatni.

Pályázatok
mikro-, kis és középvállalkozások
részére

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása ”
című felhívás.

GINOP-4.1.4-19

Pályázatok
mikro-, kis és középvállalkozások
részére

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a
Napelemes rendszer telepítésének támogatása
mikro-, kis- és középvállalkozásoknak”

című felhívás.

GINOP-4.1.3-19

Kérje ingyenes pályázatfigyelési szolgáltatásunkat!